2016. januári adomány átadás Gyulán a Máltai Lovagrend (KMFAP) humanitárius szervezete, a FEMERAID nevében

2016. január 8-án Sir Opacsity László Máltai Lovag szervezésében, Sir Szalai György és Sir Farkas György részvételével, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) nevében, az „Őrangyal” Alapítvány képviselőjével, Kertai Gáborral együttműködésben újabb – Németországból érkezett teljes kamionnyi – adomány került átadásra a gyulai Pándy Kálmán megyei kórházban, amelyet Dr. Kövesdi József, mb. főigazgató főorvos személyesen vett át. Az adomány és az egy héttel később beérkezett újabb szállítmány összértéke: 14-15 millió Ft.

Ugyanezen a napon, a fent említett személyek részvételével az „Őrangyal” Alapítvány képviseletében Kertai Gábor mintegy 700 ezer Ft összegben gyermekruhát, bébiételt, különféle konzerveket és tisztítószereket tartalmazó adományt adott át a „Békés megyei Szociális és Gyermekvédelmi Intézet” képviselője, Krizsán Jánosné részére.

Az átadáskor mindkét alkalommal részt vettek és riportokat készítettek a helyi, a gyulai és békéscsabai, valamint a Békés megyei TV és sajtó riporterei.

             

A fotókat készítette Sir Farkas György

2016. február 29.